Átok vagy Áldás?

Billy Elliot – a Musical

Nem is tudom, hogy mikor jártam utoljára színházban. Emlékeim szerint talán még jóval a betegségem előtt. Tegnapi nap alkalmam volt elmenni az Erkel Színház egyik darabját megnézni.   Billy Elliot – a Musical.   Épp a körmösömnél ültem, mikor csörgött a telefonom. Nem nézzük meg este az Erkelben a Billy Elliot-ot? – kérdezte testvérem. Bár… Tovább »

Tanuljunk meg már közlekedni!

Imádom, szeretem az embereket…. jó ez ebben a formában és teljességében nem igaz, mert van, akiket kevésbé kedvelek, de a címhez igazából sok köze nincs. Közlekedés. Mindig érdekes témakör szerintem. Te hogyan közlekedsz? Mire figyelsz? Vagy inkább egyszerűbb az okos világodban az okos kis szerkentyűben elmélyedve “bandukolva” menned a nagy világban? Az autósok szidják a… Tovább »

Egy-egy köszönés, egy-egy mosoly, és nem is tudjuk egymásról ki mivel küzd.

Közel másfél éve, hogy majdnem minden héten összetalálkozunk a folyóson, köszönünk egymásnak, és mosolygunk. Aztán egy cikk, és egy harmadik külső fél által összehoz minket az élet egy bővebb beszélgetés erejéig, ahol megnyílunk egymásnak.  Herczeg Szonja írásában, amit a Magyar Nemzet 2017. május 10-i számában a 4. oldalon, valamint az MNO internetes portálon is megtalálhattok,… Tovább »

Az indulás…

Legelőször, mikor valaki olyan embert érdekelt az állapotom, akit nem ismertem, és szívesen megírta volna történetem, hihetetlen meglepődtem ezen. Aztán szerencsésnek mondhattam magam, és hálás vagyok azóta is neki, hiszen abban az évben indított saját közösségi oldalon lévő csoportomba a cikk hatására találtam sortársakat, akikkel már meg tudtam osztani az átélt eseményeket, akik velem is… Tovább »

Az a bizonyos sokszor emlegetett videó…

Miután bekerültem a másik kórház intenzív osztályára testvérem elmesélte, hogy próbált utána nézni és minél több információt megtudni a betegségemről. Említett egy 12 perces kis filmet, nagyjából elmesélte a történetet, és biztatott, hogy igenis én meg fogok gyógyulni. Annyit tudtam, hogy a videóban a főszereplő, akinél ezt a betegséget diagnosztizálták sokkal rosszabb állapotba volt az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!