Átok vagy Áldás?

Szabadság – ON

Végre itt a nyár, iskolai szünetek megkezdődnek, vizsgaidőszakok lezárulnak, a  szabadságokat pedig szépen sorjában veszik ki egymás után a mókuskerékben taposó munkás emberek. Ki, hova merre fog idén utazni? Spontán választunk, vagy már jó előre eltervezzük utazásainkat? Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai is, attól függően az úti célunk belföld, vagy külföld. Utóbbinál pedig, hogy európai… Tovább »

Fel- és le.

Ismeritek az érzést, mikor reggel alig láttok ki a szemetekből, mégis valahogy összekaparva magatokat elindultok a szokásos “taposó malomba húzni az igát”, avagy valahogy álmos fejjel beestek a munkahelyetekre. Leginkább ahogy lehuppantok a széketekre azzal a lendülettel a fejetek is koppan az asztalon, becsukjátok szemeiteket és újra visszatértek az álmok mezejére.  Valahogy így éreztem magam… Tovább »

Test & Lélek

Örökös és visszatérő kapocs. Test és lélek összhangja, egyensúlya, harmóniája. Lelki problémák testi megnyilvánulásairól már sokszor hallhattunk, és olvashattunk. Láthattunk nem egy bejegyzést arról, hogy a betegségek hátterében milyen lelki problémák állnak. Véleményem szerint ez is egyfajta statisztika, megfigyelés, amire teljes körűen azonban nem alapozhatunk.  Aki ismer, vagy három éve követi blog bejegyzéseim, illetve máshol… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!